HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Studio Ocean Mark Blue Heaven L50Hi-L S2T BG (17) AE85 Cork (Sol El) Jig Çıkrık Olta Makinesi

100.440,00 TL
Stok Kodu
4580128786148
Havale
95.418,00 TL (%5,00 havale indirimi)

Studio Ocean Mark Blue Heaven L50Hi-L S2T BG (17) AE85 Cork (Sol El) Jig Çıkrık Olta Makinesi

 

Studio Ocean Mark, Limited Edition serisi  Tokyo'daki Ota Ward merkezli bir üretimdir.

Limited Edition makineler Titanyum malzeme (64 Ti) kullanılarak, Yoshida Fabrikasında üretilmektedir. OTA garaj modelinin kökeni de burasıdır.

 

2010 yılının ilk modeli, 2013'ün ikinci modeli ve 2017 yılında Limited Edition üçüncü modeli  MADE IN JAPAN piyasaya sürülmüştür.

 

  • SOM BH-R50 Hi-L S2T BG (17) AE85 Cork
  • Renk : Altın / Siyah
  • Ağırlık : 468 gr.
  • Devir : 6.3:1
  • Turda Sarım : 110 cm
  • Elcik : AE85 Cork (Mantar)
  • Rulman Sayısı : 10
  • Maksimum Drag Gücü : 9 kg
  • Koruyucu neopren kılıf.
  • İp Misina Kapasitesi: PE1.5 - 1200mt. / PE2.0 - 1000mt. / PE3.0 - 650mt. / PE4.0 - 450mt.
  • İp Misina Kapasitesi (ekonomik aparatla) : PE3.0 - 400mt. / PE4.0 - 300mt.

 

 

 


Ota garaj kalitesi  
Mükemmel tasarım, güç ve hafiflik.
Usta avcıların beğenisini kazanmak için tekrar tekrar prototip tasarımı ve uzun süren saha testleri  sonucunda karşınızda

Blue Heave Limited Edition serisi.

 

 

 
 

 

 Daha hafif, daha yüksek hassasiyet ve daha yüksek mukavemet

 


 

Ota garajının fikri, ağırlık azaltma, hassasiyet artışı ve güçlendirmeyi birbirine bağlayan ayrı parçaları bir araya getirmekti.
Sonuç olarak, sahadan iletilen çeşitli performans bilgileri, tasarımın makaradan tutma elciği ve koluna kadar yavaşlamadan ve durmadan performansın iletilmesi üzerine yoğunlaşılmasını sağlamıştır.  Blue Heaven tarihinin en yüksek hassasiyetini yaşayabilirsiniz.
 

 

 

 
Fotoğraf
 

● 64 Ti parçalar

 

Titanyumun kendine özgü işlenmesinde yüksek ısı depolama özelliğine ek olarak, 64 Ti alaşımı tezgahlarda işlemek çok zordur, bu yüzden genelde makaralar için nadiren kullanılır, ancak Ota garaj modelinin en simgesel parçasıdır. 
64 Ti titanyum malzeme,  kol milinde, makara milinde, kol perçininde kullanılarak, ağırlık tasarrufu, hassasiyet geliştirme, güç artışı getirmektedir. Önceki versiyonlarda şaftlar 357 gram gelirken Limited Edition modelde kullanılan 64 Ti Alaşım sayesinde 258 grama kadar düşmüştür, bu da yaklaşık %30 hafiflik sağlamıştır.

 

 

● Dişli Kutusu Tasarımı 
İlk bakışta olduğu gibi aynı tasarıma sahip bir dişli kutusu olmasına rağmen, ana milin etrafını saran sert yatak malzemesi bölümü, artmış duvar kalınlığına sahip özel bir tasarımdır. 
OGM Blue Haven, yuvarlanma anında görülen vücut sertliğinin gücüdür. Bu, alan testinde görmek zor olan her parçayı doğrulamak ve desteklemek için inşa edilen kuvvet tasarımının sonucudur.

 

 
Fotoğraf
 

● Kenar boşluğu çerçevesi

 

Yeni köprü şekli ile gücünü artıran çerçeve, önemli bir ağırlık azalması sağlamış, avant-garde çerçeve tasarımı, önceki jenerasyonlara göre hassasiyeti fazlalaştırmıştır.

 


 

 
Fotoğraf
 

● Karbon Kol + Kol elciği

 

30 tonluk karbonla lamine edilmiş hafif, yüksek hassasiyetli bir kol üzerine bir mantar elcik yerleştirilmiştir. EVA elciğe kıyasla daha hafif ve hassas olan yeni elciğin iç kısmı da boşaltılarak ve ağırlık tasarrufunu maksimum seviye çıkarılmıştır.

 

 

 

● Paslanmaz dişli   
S2T,  dayanıklılık ve sessizlik arasında bir denge izlemektedir. Eski jenerasyonlardaki üksek mukavemetli pirinç alaşımdan imal edilen tahrik dişlisi Limited Edition da yerini daha yüksek hassasiyet sağlayan, yüksek malzeme sertliği ile paslanmaz çelik malzemeye bırakmıştır. 


● L tipi kol ve elcik

 

   Balıkla mücadele esnasında takımın yanlara yatması esnasında da kolun daha mükemmel kavranarak çalışmasına imkan verir. L tipi elcik yuvarlak elciğe göre avantajı, mücadelenin ilk          başladığı andan itibaren makineye ve takıma en üst düzeyde kavrama ve hakimiyet sağlamasıdır.
     

 

● Kollu Fren Sistemi 
Yalnızca üst düzey makinelerde kullanılan kollu fren sistemi jig' in düşme hızını kontrol eder. Kullanımı kolay ve oldukça hızlıdır. Bu, hassas fren kontrolünü büyük balıkla mücadelede bir çok avantajı beraberinde getirir. 

 

 ● Mantar AE 85 elcik

 

Mantar elcik elle cilalanarak düzgün ve pürüzsüz hale getirilmiştir. Kaymaz ve mutlak kavrama sağlar.  4A kalitede yüksek kaliteli mantar kullanılmıştır. Her kavrama da kurulluk hissi verir.
 

 

● Titanyum 
Kol hareketiyle birlikte çeşitli avantajları hissettirmeye başlatan 64Ti alaşım titanyum çok sert ve  bir malzemedir. makara mili ve mil üzerindeki rulmanların sessiz ve daha az sürtünmeyle çalışması için sistemde özel bir yüzey yağlama işlemi uygulanmıştır.  


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Studio Ocean Mark Blue Heaven L50Hi-L S2T BG (17) AE85 Cork (Sol El) Jig Çıkrık Olta Makinesi 4580128786148
Studio Ocean Mark Blue Heaven L50Hi-L S2T BG (17) AE85 Cork (Sol El) Jig Çıkrık Olta Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.